Първенецът на България Хебър (Пазарджик) стартира участието си в групите на волейболната

...
Първенецът на България Хебър (Пазарджик) стартира участието си в групите на волейболната
Коментари Харесай

Хебър стартира участието си в групите на Шампионската лига като гост на Берлин РВ

Първенецът на България Хебър (Пазарджик) започва присъединяване си в групите на волейболната Шампионска лига за мъже с посещение на немския отличник Берлин Рисайклинг Волейс в първата си среща от Група В.

Двубоят стартира в 20:30 часа в именитата зала " Макс Шмелинг Хале ", като ще се излъчва директно по MAX Sport 2.

Настроението в състава е чудесно, царува позитивизъм за идната среща.
 Хебър с чиста победа над Марек в Дупница Хебър с чиста победа над Марек в Дупница
" Тигрите " загряха за първата си евробитка в групите с победи в шампионата над Дея спорт (Бургас), Нефтохимик 2010 (Бургас) и Марек Юнион-Ивкони (Дупница).
 Хебър отпътува за първия си мач от Шампионската лига в Берлин Хебър отпътува за първия си мач от Шампионската лига в Берлин
По пътя към най-важните срещи във втората си година измежду най-хубавите пазарджиклии отстраниха румънския Аркада (Галац) и Младост (Загреб), надлежно във втори и трети кръг на Шампионската лига. Вдъхновената игра и опитът на момчетата на Камило Плачи оказаха своето въздействие против съперниците.

Пазарджиклии са в Берлин без Николай Николов, който претърпя травма в дуела против Дея спорт (Бургас) от 3-ия кръг на шампионата. Трифон Лапков, който пропусна мача-реванш против Младост в Загреб, още веднъж е на линия.

Домакинът на днешната борба - Берлин Рисайклинг Волейс, пък има 5 триумфа в Бундеслигата, като е безапелационен водач. 12-кратният отличник на Германия се класира непосредствено за групите на Шампионската лига за поредна година.

Очаква се агитка от български ентусиасти от над 100 индивида – пътуващи особено за мача и такива, които живеят в Германия, да поддържа родните първенци в нелеката борба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР